TRAFFICMAKER: MEER TRAFFIC NAAR WINKELS EN CENTRA VIA INTERNET

EFFECTIEVE CLICK&BRICK AANPAK

Hoe kunnen online en winkels elkaar versterken? Door in te spelen op de (lokale) vraag realiseer je succesvolle centra en vestigingen. Internet maakt voor consumenten zichtbaar wat er in winkels te koop is. Maar hoe krijg je de internet consumenten in je winkel? Of in je winkelgebied? Hoe worden ze klanten? Hiervoor is Trafficmaker gemaakt. Een effectieve click&brick aanpak, waarbij bezoekers van uw site die nu in verreweg de meeste gevallen weer verdwijnen, opgevangen worden en zich kenbaar kunnen maken als klant. Dit helpt bijvoorbeeld winkelcentrum managers om klanten naar winkels te brengen, of het helpt winkelformules om klanten naar hun filialen te brengen. De follow up en de respons kan eenvoudig worden gevolgd. Meer informatie: eduard@eduardplate.nl

UW SITE BEZOEKERS KRIJGEN EEN GEZICHT EN FOLLOW UP

Veel van uw site bezoekers raakt u kwijt zonder dat u ooit contact maakt.  Uw probleem: Hoe maken die klanten zich zichtbaar? Hoe kun je ze in je winkel krijgen? Met Trafficmaker worden bezoekers van uw site opgevangen en maken ze zich, als ze dat willen, bij u bekend. Een opt-in strategie. Ze komen in een toegankelijke database en we voegen relevante informatie toe. Informatie waarmee een winkel aan de slag kan.

EXTRA KLANTEN VOOR UW WINKELS

Vervolgens kan de klant doorgezet worden naar de juiste winkel. Klanten kunnen ook een gericht programma krijgen voor het bezoeken van een winkelcentrum. De opvolging en de respons wordt in beeld gebracht, zodat u uw conversie van bezoeker naar klant steeds verder kunt verhogen. Effect: Meer klant tevredenheid, meer klant kennis, meer omzet.

DATABASE EN LOYALTY PROGRAMMA

De klanten worden (opt-in) verzameld in een toegankelijke database. Aanvullend worden de bezoekfrequentie via een loyalty programma verhoogd. Dit programma kan aangesloten worden op de consumenten strategie die u al uitvoert. We kunnen ook een speciaal programma maken. Neem contact op voor de mogelijkheden en toepassingen voor uw organisatie.

Informatie: eduard@eduardplate.nl